Ajatuksia elämästä ja politiikasta

Ihanuuksien ihmemaa

Perjantai 7.12.2018


Irwin lauloi jo aikoinaan ihanuuksien ihmemaasta. Olemme nyt saaneet maistaa Suomessa ensimaistiaisia ihan uudesta ihanuudesta. Oulussa lapset ja naiset ovat saaneet osakseen kauheuksia. Uuraisilla ja Loimaalla on yritetty suistaa linja-autoja ja juuri luin uutisia, kuinka Salossa on puukotettu jo toista teinityttöä vähälle aikaa.

Milloinkahan meille suomalaisille alkaisi riittää? Me Perussuomalaiset olemme tarjonneet jo kauan vaihtoehtoja, mutta ehdotuksemme ovat kaikuneet kuuroille korville. Se on sääli, koska olen varma, että juuri meidän puoluejohtomme on varmasti asiantuntevin ja osaavin, kun keskustellaan maahanmuuton ongelmista. Olemme saaneet osaksemme lähinnä pilkkaa, kun paremmat ihmiset joutuvat meitä kauhistelemaan. Suomalainen, joko kohta riittää?

Mikäli suomalaiset ja heidän turvallisuutensa on sinulle tärkeitä, niin sinulla on äänestäjänä ainoastaan yksi vaihtoehto puoluekentässä. Siellä on kyllä varmasti monta pätevää ehdokasta. Toisaalta vaikka sinua ei turvallisuus ja tulevaisuus kiinnostaisikaan, niin jos veronmaksajana koet, että verotaakkaasi tulisi keventää tai verorahat tulisi ainakin käyttää johonkin suomalaisia edesauttavaan, niin silloin valintasi on osuttava samaan puolueeseen, kuin edellä on mainittu.

"Ei saa antaa pelolle valtaa", mutta pidetään lapset ja naiset sisällä, eikä käytetä julkisia kulkuvälineitä ja vältellään suurempia joukkokokoontumisia, niin toistaiseksi ei ole mitään pelättävää. Paitsi tietysti kansallismieliset rasistit, sillä niitä voi nähdä vaikkei niitä olisikaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini