Ajatuksia elämästä ja politiikasta

Mutina ei auta, tarvitaan tekoja

Torstai 13.12.2018


Me suomalaiset olemme kansa, joka on tottunut mutisemaan kädet taskuissa, kun poliittiset päätökset harmittavat. Kostamme hallinnolle ja jätämme äänestämättä. Siinäpähän kauhistelevat sitten oikein televisiossa, että kuinka huono äänestysprosentti. Voitteko kuulkaa uskoa, kuinka porvarit nauravat partaansa, koska he äänestävät aina. Lisää köyhien kyykytystä on sitten niillä tuloksilla tulossa, koska demokratia niin tahtoi.

Konsensuspolitiikka on tehnyt tehtävänsä ja kaikista ”vanhoista puolueista” on tullut samanlaisia. Poliitikot ovat pitkän linjan ammattilaisia, jotka ovat erkaantuneet tavallisesta kansasta ja oppineet, että myötäilemällä virkamiehiä, pääsee paljon helpommalla. Leipäpappeja sanoisin, mutta omassa ylhäisessä koskemattomuudessaan, koska media pitää heitä pinnalla. Jos et ole kansanedustaja, ei sinulla ole mandaattia sanoa tai olla esillä, mutta istuvana kansanedustajana sinulla on molemmat.

Milloin meillä sitten kansa valpastuu? Toivottavasti tiemme ei ole Ranskan tie ja tarkoitan tätä monessa merkityksessä. Keltaliivit ovat ottamassa valtaa demokratialta, mutta kuka voittaa, kun paikat ovat tuhottu, kansa on jaettu taistelulla ja arvet ovat todella syvällä. Lisäksi jatkuva terrorismi, slummiutuminen ja muut minikulttuurisuuden ongelmat piinaavat.

Eiköhän ponnisteta itsemme äänestyskoppeihin keväällä ja tutkitaan ennen sitä, että kenelle äänemme annetaan. Perussuomalaiset ovat nyt Soinismin poistuttua varmasti rehellinen ja kansanmielinen vaihtoehto. Kannattaa ainakin yrittää.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini