Ajatuksia elämästä ja politiikasta

Kallis ja kivinen on tie Arkadianmäelle

Sunnuntai 16.12.2018


yle.fi/uutiset/3-10550890

Linkin takana oleva uutinen kertoo asiasta, joka ei varmasti ole kaikille tuttu. Kukaan ei mene eduskuntaan, eikä ainakaan mene sinne yksin. Sinne pyritään ja sinne pääseminen vaatii tukijoukkoja toimintaan ja se vaatii valitettavasti myös nykyisellään erittäin suurta taloudellista panostusta.

Mietin kauan omaa asettumistani ehdokasehdokkaaksi. Mietin myös huolella taloudellista puolta. Lupasin silloin piirihallituksellemme ja piirikokouksellemme, jotka minut lopulta asettivat ehdokkaaksi, niin lupasin heille käyttää kampanjaan kaikki omat henkilökohtaiset säästöni.

Miksi minä sitten teen tätä? Miksi en hankkinut niillä rahoilla kauan himoitsemiani traktorimönkijää ja paljuvaunua? Minä koen, että minulla on politiikalle ja Suomelle annettavaa. Minä tunnen meidän tavallisten ihmisten tuskan ja ongelmat. Minä tapaan työssäni vuosittain tuhansia eri taustoilla olevia ihmisiä. Väitän ymmärtäväni yrittäjien, työntekijöiden, eläkeläisten ja jopa lasten tai ainakin lapsiperheiden ongelmia, koska elän niiden kanssa päivittäin.

Minä haluan auttaa korjaamaan juuri heidän kaikkien tilannettaan. Minulla ei ole eturyhmiä tai intressipiirejä, ei suuria rahoittajia. Ei minulla ole myöskään läpi päästessäni kukaan käskemässä, mitä mieltä minä olen. Minun ohjenuorani on Suomen ja suomalaisten etu.

Voi olla, että loppukeväällä kadun ja mietin kuinka mukava olisi kellua paljussa ja ajella polttopuita kunnon mönkijällä, mutta minulla on silloin kuitenkin varmasti puhdas omatunto siitä, että minä olen tehnyt kaikkeni, yrittäessäni parantaa Suomea.

Marko Koskinen eduskuntaan tukiyhdistyksen tilinumero on muuten: FI51 5139 0320 0456 47 jos sinä uskot minuun ja haluat olla mukana taloudellisesti tässä kaikkien meidän yhteisessä projektissa. Minä tiedän, että läheskään kaikkien taloudelliset resurssit eivät mahdollista tukemista, mutta kaikenlainen talkooapu ja henkinen tuki on enemmän kuin tervetullutta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini