Ajatuksia elämästä ja politiikasta

Pitääkö olla huolissaan?

Tiistai 18.12.2018


Minulta itseltäni ja kuulemani mukaan myös tuttaviltani on kyselty huolestuneena, että kuinka jaksan, kun työ- ja kokoustahtini vaikuttavat kuulemma hurjilta ja epäinhimillisiltä. Kiitos huolenpidostanne, otan sen kohteliaisuutena. Poltin itseni loppuun reilut kymmenen vuotta sitten, enkä ole aikonut samaan tilaan uudestaan.

Vastaan nyt kaikille yhdessä ja erikseen. Ei tarvitse olla huolissaan! Minä jaksan mainiosti. Minä teen elämässäni juuri niitä asioita mitä haluan ja kenen kanssa haluan. Aikaa perheelle toki saisi olla enemmän, mutta niinhän se tuntuu olevan lähes kaikilla. Minä teen nyt työtä, josta tykkään ja välillä suorastaan nautin. Minua ei ole rakennettu palvelemaan 8 tuntia samojen seinien sisällä ja huomenna taas uudestaan, vaan minusta tuntuu, että minut on luotu kulkemaan.

Politiikka on hyvillä raiteilla ja tiedoksi niille, joita huolestuttaa, että häiritseekö työntekoni nykyisin liikaa politiikkani tekemistä, totean vain, että se on minun valintani. Minä uskoakseni ehdin eduskuntavaaleihin, vaikka en vielä kaikkia mahdollisia tapahtumia olekaan kiertämässä tai netissä jatkuvasti mouhuamassa. Politiikkaa voi mielestäni joskus tehdä myös asiallisesti ja jopa tavallisissa jokapäivän kohtaamisissa. Tai jos ei voi, niin voi voi! Ehkä pystyn työlläni ja sen määrällä osoittamaan myös joillekin äänestäjille, että olen enemmän tekevää, kuin vain tyytyväisenä hymyilevää sorttia. Meillä Suomessa on mielestäni aivan riittävästi aikaansaamattomia ja hillotoppaansa tyytyväisiä poliitikkoja, joten ei minua sellaiseksi tarvita, vaan olen pyrkimässä sinne tekemään töitä.

Terveydestäni huolissaan oleville voin vinkata, että löydettyäni itselleni sopivan ruokavalion, olen voinut paremmin kuin vuosiin. Nyt ei satu, ei koske, eikä muutoinkaan ahdista, joten olkaa huoleti. Olen myös tähän saakka kantanut oman painoni mukanani ja joskus jopa repun sen lisäksi ja olen ajatellut kantaa sen itse tulevaisuudessakin. Ei siis tarvitse olla huolissaan siitäkään.

Ilmoitan sitten, kun tilanne muuttuu ja minusta tarvitsee olla huolissaan!

Takana on muuten loistava 17 tunnin työpäivä ja julmetusti oppia myös itselle. Taas kerran näköalapaikalla globaaliin huipputeknologiaan. Me suomalaiset osataan! Bonuksena täydet pisteet kurssilaisilta asiakaspalautteissa, joten yhtä hymyä koko mies ja kohta saunomaan.

 

Ei yhtään huolissaan

Make


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini