Ajatuksia elämästä ja politiikasta

Pedoja ja petoja

Torstai 27.12.2018


Kuinka kauan annamme pedofiilien ja petojen mellastaa massamme? Tämä kysymys varmasti askarruttaa muitakin kuin minua. Miksi hallituksemme ja päättäjämme eivät tee mitään? Kepu ja Kokoomus ovat EK:n ja Suomen Yrittäjien talutusnuorassa. Ne uhraavat turvallisuuden, hyvinvoinnin ja Suomen tulevaisuuden muutamien korporaatioiden edessä. Demarit ja muu vihervasemmisto ovat suvaitsevaisten ja lähiöissä kasvaneiden luontoasiantuntijoiden käsissä. Monen pikkuvirkamiehen ja monen muun kuraattorin ja kotouttajan työt loppuisivat, jos ulkomaanihanuutta ei meille jaettaisi avoimin rajoin.

Nyt on jo ihan viimeinen aika ottaa opiksi Oulusta ja Helsingistä!!!

Meillä Suomessa on ihan omasta takaa jo riittävästi uhkia, ei meidän tarvitse niitä muualta tuottaa. Niitä uhkia on paitsi ihmisillä, myös lemmikkieläimillä. Pedot, pedofiilit, raiskaajat ja muut ahdistelijat. Minun mielipiteeni on, että jokainen uhkakuva on poistettava ja kansalaisten sekä heidän lemmikkiensä turvallisuus on taattava valtion toimesta ja sen tulee olla valtiovaltamme tärkein tehtävä.

Suomi harmaantuu ja tarvitaan työvoiman paikkaajia, meille selitetään, mutta samalla leikataan koulutuksesta ja syrjäytetään ne vähäisetkin omat nuoret. Puhumattakaan siitä kuinka paljon tutkimusten mukaan tuo tuodun ”työvoimareservin” nettokustannus on yhteiskunnallemme.

Edes vakaviin rikoksiin syyllistyneet eivät saa maastamme karkotusta ja laittomasti maassa olevat voivat rötöstellä vapaalla jalalla, ilman pelkoa karkotuksesta. Hävetkää päättäjät ja hävetkääkin syvästi kansan petturit!

Minun on helppo seistä ylpeänä Perussuomalaisten riveissä, sillä olemme ainoa puolue Suomessa, joka haluaa suitsia haittamaahanmuuttoa. Minä puolestani tuon siihen oman mausteeni lisäämällä soppaan tolkun petopolitiikkaan. Hoidetaan oma kansa ensin ja jos aikaa ja rahaa jää, niin sitten maailmanparantaminen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini