Ajatuksia elämästä ja politiikasta

Minne menit oikeusvaltio?

Lauantai 29.12.2018


www.hs.fi/kaupunki/art-2000005949603.html

Oheisen jutun kuvaus poliisin toiminnasta ei vastaa minun kuvaani oikeusvaltiosta, eivätkä ihmiset ole näin toimien myöskään samanarvoisia lain edessä.

Suomennettuna; Vain rikkaisiin kohdistuneet omaisuusrikokset tutkitaan. Tavallisen kansan, tavalliset omaisuurikokset haudataan ja hyväksytään. Onneksi on vakuutusyhtiöt, mutta muistuttaisin, että me kaikki maksamme nämä tutkimattomatkin rikokset korkeampina vakuutusmaksuina.

Nämä kaikki jutussa esiintyvät kohdat ovat poliittisia päätöksiä! Paitsi se, että paljonko annetaan resursseja, mutta myös se, että mihin nuo resurssit kohdistetaan.

Poliiseja on rikostutkintaan liian vähän, mutta samanaikaisesti lisätään vihapuhepoliiseja ja heidän resurssejaan. Toisin sanoen annetaan muun rikollisuuden rehottaa, mutta siitä vihaisena olevat kansalaiset vaiennetaan. Tiedän kokemuksesta, ettei ole tutkinnassa resurssipulaa, kun kirjoitat nettiin rumasti aikuisten ulkomaalisten miesten viemisestä lastemme keskuuteen "kulttuurivaihtoon", vaikka sitä pulaa muutoin tuntuu olevan. Sairasta toimintaa, näin kansalaisen silmin!

Toivon todellakin ja tarjoan myös itseäni vaihtoehdoksi nykyiselle politiikalle tässäkin asiassa. Tulkoon sananvapaus ja karatkoon vaikka vihainen puhe, mutta omaisuus ja henkilöiden koskemattomuus pysykööt varjeltuina!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini