Ajatuksia elämästä ja politiikasta

Vanhasta uuteen ja hallitus vaihtoon

Maanantai 31.12.2018


Uusvuosi_pieni.jpg

Arvoisat yhteistyökumppanit,

Vuosi on vaihtumassa ja on tullut aika kiittää kaikista niistä muistoista, joita kuluva vuosi on antanut. Elämässä ja politiikassa on sekä ylä-, että alamäkiä. On nostetta ja on suvantoja. Viimeajat ovat olleet pääosin nostetta vaikka toki väliin on mahtunut harmitustakin.

Yhteishenki on ollut pääsosin todella hyvää kaikkien yhteistyökumppaneiden kanssa ja jatkakaamme samoilla linjoilla myös tulevana vuonna. Mielipiteet voivat olla ristiriidassa, mutta ihmisten ei sitä soisi olevan.

Kiitän vielä kaikkia suuresta luottamuksestani ja yksimielisestä valinnastani jatkokaudelle piiripuheenjohtajana. Yrittäkäämme jatkaa yhtä yksituumaisena myös läpi seuraavan vuoden.

Tuleva vuosi on vaalivuosi ja se on kaikille poliittisille toimijoille aina paitsi kohokohta, mutta myös koetinkivi ja se on sitä monella tapaa. Tulee voittoja ja tulee tappioita, mutta homman on jatkuttava ja tappiot on nieltävä. On jatkettava yhtenä joukkueena, sekä ahkerasti asioita edistäen kohti seuraavia vaaleja.

Toivon äänestäjiltä luottamusta, paitsi itselleni, mutta myös kaikille perussuomalaisille. Tämän vuoksi meidän tulee olla äänestäjien ja äänien arvoisia. Meidän tulee olla oikea ja rehellinen vaihtoehto konsensukselle sekä utopialle. Politiikkamme tulee edelleen perustua faktoihin sekä toisten kunniottamiseen. Meidän tulee pitää ohjenuoranamme kansallista etua ja sisäistä solidaarisuutta.

Minun uudenvuodenlupaukseni on, että lupaan pysyä omana itsenäni ja lupaan edelleen edustaa tavallista kansaa niissä luottamustehtävissä, mitä minulla on, tai joihin minut valitaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini