Ajatuksia elämästä ja politiikasta

Kun ei jaksa vain suvaita

Torstai 3.1.2019


Olen tässä pohtinut, että mitä sitten, kun ei jaksa enää vain suvaita? Näkee, että maa on menossa päin persettä, sen nykyiset päättäjät on täysin hampaattomia hoitamaan asioita. Eräänlainen korruptio rehottaa kaikessa päätöksenteossa. Kansalaisia ohjataan päättäjien ja median taholta vain suvaitsemaan ja vaiennetaan kriittiset mielipiteet kaikissa medioissa, väittäen niitä vaikka vihapuheeksi ja rasismiksi.

Minun vaikutuskanavani on demokratia ja olla ehdolla kansanedustajaksi. Tarkoitukseni on pyrkiä sitä kautta tuomaan julki ja julkiseen keskusteluun niitä asioita, jotka mielestäni vaativat parantamista. Pyrkiä päättämään asioista Suomen ja suomalaisten eduksi. Minä tulisin tekemään kansanedustajana sitä tavallisen kansalaisen näkökulmasta ja ilman takapiruna hääriviä intressipiirejä, joiden sätkynukkena heiluisin. Olen EU-kriittinen, olen Euro-kriittinen, olen maahanmuutto-kriitinen, mutta olen myös realisti. Olen eräänlainen patriootti, mutta kannatan kansainvälisyyttä. Minulle kuitenkin aina ensin tulee Suomi ja suomalaiset, heidän hyvinvointinsa ja menestymisensä.

Minä tiedän, että yhden kansanedusytajan mahdollisuudet ovat hyvin rajalliset. Minä tiedän, että media vaientaa puolueemme ääntä, mutta uskon vahvasti, että olisin silti melkoinen piikki perslihaksessa. Olisin sitä konsensukselle ja kansankusettajille, jotka ovat myyneet nahkansa ja sielunsa korporaatioille tai ylevämmille aatteille.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini