Ajatuksia elämästä ja politiikasta

Iliman pilluu on hirveetä

Keskiviikko 9.1.2019


Minulla oli tänään mahdollisuus kuunnella puheenjohtajien ilmastoparodiaa tai sellaiseksi sitä ainakin voi mielestäni kutsua. Tulin johtopäätökseen, että tavallisten ihmisten reaalimaailma on monelta päättäjältä hukassa. Se on siis todella kaukana. Sähkö tulee pistorasiasta, ihmiset pitäisi sijoittaa kaupunkeihin ja polttoaineverotusta pitäisi korottaa.

Samassa haahuillaan, että lihansyöntiä pitäisi vähentää ja syödä kotimaisia kasviksia. Kukaan ei vaan kertonut, että missä ja miten ne kasvikset tuotetaan, kun polttoainekäyttöiset koneet kielletään ja maaseudulla asumisesta tehdään mahdotonta. Tosin kaupastahan ne tulee kasviksetkin, kuten muukin ruoka.

Harmitti kuunnellessa ja harmittaa edelleen. Toisaalta pelottaa, jos valtaan pääsevätkin Marinin, Anderssonin ja Haviston kaltaiset reaalielämästä vieraantuneet ja elämää kokemattamottomat poliittiset broilerit. Kuoliaaksi verottajat.

Pääseeköhän edes Sipilä Teslallaan riittävän kauaksi karkuun, vaikka sillä kuulemma hyvin pääseekin? Jussi Halla-aho oli ainoa, joka pysyi taas kerran asiassa ja oli realisti. Pisteet siitä ja peruusteet realismista, että miksi kannattaa äänestää perussuomalaista Makea!

Clipboard01.jpg


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini