Ajatuksia elämästä ja politiikasta

Ai, että minä niin syvästi järkytyin!

Perjantai 11.1.2019


Ei! En minä ole järkyttynyt siitä mitä Oulussa nyt uutisoitiin tapahtuneeksi. Sen ovat tienneet jo aikoja sitten kaikki, jotka eivät kulje side silmillä ja korvat tukittuna. Tilanne ei voinut yllättää ketään, koska poliisikin jo vihjailevasti totesi edellisen vastaavan uutisoinnin yhteydessä, että kysymyksessä oli vasta jäävuorenhuippu. Eivätkä nämä tapaukset viimeiseksi uutisoinniksi jää, tai voivat jäädä viimeiseksi uutisoinniksi, mutta eivät varmasti viimeisiksi tapauksiksi.

Nyt ollaan siinä tilanteessa, josta Perussuomalaiset ovat varoitelleet jo kauan. Meillä on ollut johdonmukainen linja ja meillä on varmasti puoluejohdossamme Suomen paras asiantuntemus haittamaahanmuuton syistä ja seurauksista. Tosin meillä on ollut myös selkeät ehdotukset asian korjaamiseksi, mutta niitä ei ole haluttu hyväksyä, ei mediassa, eikä muissa poliittisissa ryhmissä.

Nyt sitten ollaan tilanteessa, jossa pääministeri ja sisäministeri ja taisi siellä olla joku demarikin ovat taas järkyttyneitä ja ajatukset ovat taas uhreissa ja heidän läheisissään. Ja paskat on! Heidän ajatuksensa ovat ihan jossakin muualla ja mielenkiinto yksitäisiin, kymmeniin tai satoihin uhreihin on heille ihan sama. He ovat myyneet sielunsa, jos jonkinlaisille säätiöille ja järjestöille, Nuorisosäätiöstä Vapaamuurareihin. He eivät ole tehneet mitään asioiden korjaamiseksi, eivätkä he aio tehdä mitään, oikeasti vaikuttavia päätöksiä asioiden korjaamiseksi.

Sananhelinää ja paskapuhetta ilman pienintäkään aikomusta korjata tilannetta. Uhkutaan ja puhkutaan, että rangaistaan ankarimman mukaan. Ja paskat! Suomalainen järjestelmä päästää moiset ensikertalaiset ehdollisella ja kaupanpäälle vapauttaa suomalaisetkin paloittelumurhaajat ym. tappajat. Saadaanhan siitä kohta sitten uutisointia, kuinka suomalaisetkin rötöstelevät.

Sanomatalolla ja Ylessä sitä istutaan jo parasta-aikaa markkinointiyhtiöiden ja mainostoimistojen kanssa aivoriihiä, että kuinka tämä käännetään suomalaisten syyksi ja kuinka nostetaan taas muutama kultapoika jalustalle, että saadaan lakaistua tämäkin somen kautta ikävästi julkisuuteen pakotettu, ikävä uutislipsahdus unohdetuksi, sillä vaalit on uhkaavasti tulossa.

Minä olen syvästi järkyttynyt meidän ministerien ja kansanedustajien toiminnasta ja minun ajatukseni ovat heidän vaihtamisessa. Minä todellakin toivon, että suomen katajainen kansa herää äänestämään ja äänestää sellaisia ehdokkaita, jotka eivät oikeasti hyväksy nykyistä meininkiä ja ovat johdonmukaisesti kertoneet mitä tulee tapahtumaan ja tarjonneet siihen realistisia vaihtoehtoja.

Muistakaa, että nämä rikokset ovat vain jäävuorenhuippu haittamaahanmuutonseurauksista ja muistakaa, että Sipilä on enemmän huolissaan vihapuheesta.

41-1450.jpg

Kuvassa järkyttynyt eduskuntavaaliehdokas


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini