Ajatuksia elämästä ja politiikasta

Uuteen nousuun!

Tiistai 15.1.2019


Tai näin minä ainakin luotan käyvän puolueella, joka on johdonmukaisesti tehnyt työtä estääkseen tragediat, joita nyt uutisissakin vatvotaan. Säälittävää on katsoa, kuinka arvopuolueissa lennellään kuin päättömät kanat, jotta edes näyttäisi, että kyllä tässä asiaa hoidetaan. Minä muuten sitten tiedän, kuinka päättömät kanat lentelevät.

Asiaa ei ole kuitenkaan edes tarkoitus hoitaa, vaan eilisen arvottoman näytelmän jälkeen, nähtiin taas sellainen tuhnu, ettei pahemmasta väliä. "Yritetään kiristää tuomioita, joissa ulkomaalaiset pääsevät hotellitasoiseen majoitukseen ja voidaan mahdollisesti ehkä tai ainakin teoriassa voisihan se olla tai..." Vaikka ei ole tarkoituskaan ketään karkottaa tai perua kansalaisuutta.

Tarkoitus ei todellisuudessa ole tehdä yhtään mitään ongelman ratkaisemiseksi, eli maahantulemisen hillitsemiseksi ja vetovoimatekijöiden vähentämiseksi. Siinä, kun on liian monen poliitikon omat ja ystävien businekset kiinni. Sitä paitsi nuo ovat kaikki jälkihoitoa, kukaan ei siis edes yritä ennaltaehkäistä raiskauksia ja muuta rikollisuutta.

Minä, niin hartaasti toivon, että kansa näkisi tämän suuren kusetuksen läpi ja miettisi edes hetkisen, että ketkä ovat tienneet tarkasti sen mitä on tulossa, varoittaneet siitä ja tarjonneet keinot, ettei nykyisenkaltaista tilannetta syntyisi. Tärkeää olisi, että se muistettaisiin vielä huhtikuussa äänestyskopissa.

Ratkaisuja on, mutta niitä ei haluta käyttää, sillä suomalainen ei vaikuta olevan "huippupoliitikkojen" mielestä suojelemisen arvoinen.

Suomi 🇫🇮️ tulee säilyttää kansallisena sivistys- ja hyvinvointivaltiona, joka huolehtii omista kansalaisistaan ja takaa järkevällä taloudenhoidolla turvallisen, sekä ihmisarvoisen elämän kaikille omille kansalaisilleen.

#make2019


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini