Ajatuksia elämästä ja politiikasta

Voihan kansainvälinen sopimus

Lauantai 19.1.2019


Olen tässä pohtaillut noita kansainvälisiä sopimuksia, joihin Suomi on kuulemma sitoutunut. Hallitus on kertonut tarkastelevansa niitä. Mitä hiton hyötyä siitä on? Onko todellakin niin, että meidän hallintomme ei tiedä, että mihin me olemme sitoutuneet?

Tuntuu erikoiselta, että samoissa sopimuksissa olevat muut maat voivat toimia täysin toisin. Meille syötetään joka tuutista, että ei voi tehdä mitään, kun kansainväliset sopimukset kieltää. Viimeisimpänä uutisoitiin isolla Hesarissa, jokin laitavasemmiston äänitorven mukaan, että voihan niitä sopimuksia tarkastella, mutta ei niistä pääse irti tai ei voi ainakaan toimia toisin kuin nyt. Eli suomalaisia ei voi suojella, eikä heidän turvallisuuttaan saa edesauttaa mitenkään.

Jos tuo olisi totuus, niin vaihtoehdot olisivat siis vähissä! Jos me emme voi tulkita noita sopimuksia niin, että pystymme takaamaan Suomen ja suomalaisten turvallisuuden, niin sellaisista sopimuksista on irtauduttava välittömästi. Mikäli irtisanoutuminen ei ole mahdollista, niin sitten henkilöt, jotka ovat sitouttaneet Suomen noihin sopimuksiin on saatettava oikeuteen ja tuomittava maanpetturuudesta ankarimman mukaan.

Minulla on kuitenkin perusteltu epäilys, että kysymyksessä täydellinen vaalisumutus. Konsensuspuolueiden taholta ei todellakaan haluta tehdä mitään maahanmuuton hillitsemiseksi, vaan annetaan ainoastaan kuva, että ollaan tekemässä. Touhu on vaan niin irvokkaan läpinäkyvää jokaiselle, joka ei elä unelmissa, vaan on realisti ja haluaa Suomen ja suomalaisten parasta.

Tehdään Suomesta taas turvallinen hyvinvointivaltio, joka huolehtii suomalaisista. Heidän tarpeistaan, toimeentulostaan ja turvallisuudestaan. Yksi helppo keino tuon muutoksen tekemiseen on äänestää huhtikuussa Markoa :-)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini