Ajatuksia elämästä ja politiikasta

Kohtaamisia

Perjantai 15.3.2019


Päivästä jäi hyvin mieleen eräs kohtaaminen. Tänään vaaliteltalla kävi minulle entuudestaan tuttu herrasmies. Hän halusi keskustella hetkisen kanssani islamisaatiosta. Näkemyksemme Suomen tilanteesta tuon asian suhteen olivat hyvin yhteneväiset. Sivusimme keskustelussamme myös mm. Englantia ja tilanteen globaalia kehittymistä.

 

Hän oli hyvin huolestunut nykyisten päättäjiemme naivismista asiaa kohtaan. Hänen mielipiteensä olivat selkeät ja asenteensa realistinen. On mahtavaa huomata, kuinka ihmisten silmäkulmassa pilkahtaa tietynlainen vilahdus, kun pystyt keskustelemaan heidän kanssaan vaikeistakin asioista rehellisesti ja avoimesti ja he huomaavat jonkun ymmärtävän heidän asiansa.

 

Hän, kuten moni muukin, tänään kertoi olevansa hyvin arvostava ja myötämielinen puolueemme puheenjohtajistoa kohtaan ja kehui heidän olevan hyvä johtokaksikko puolueellemme ja siivittävän meidät hyvään vaalitulokseen.

 

Paljon oli kävijöitä ja paljon oli muitakin hyviä keskusteluja. Hyvä päivä kaikkineen ja loi lisää uskoa tekemiseen. Tästä on hyvä jatkaa.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini