Ajatuksia elämästä ja politiikasta

Usein kysyttyä

Lauantai 6.4.2019


Yleisimpiä kysymyksiä

 

Paljon, kun kiertää toreja ja tapahtumia, niin ihmiset tulevat kyselemään ja kertoilemaan tarinoita laidasta laitaan. Muutamat kysymykset ovat kuitenkin nousseet selkeästi yleisimmiksi. Sen vuoksi päätin avata niistä muutamaa lyhyiden vastausten kera. Yleensä keskustelussa mennään paljon syvemmälle ja vastauksetkin on pidempiä.

 

Mitä sinä lupaat vaaleissa?

Minä lupaan tehdä parhaani. Minulla ei ole mitään erillisiä lupauksia. Minusta saa varmasti ahkeran, yhteistyökykyisen, verkostoituvan ja tarvittaessa kovasanaisenkin kansanedustajan. Sellaisen kansanedustajan joko tekee parhaansa Suomen, suomalaisten ja suomalaisuuden puolesta. Lupaan, ettei minun valintaani tarvitse hävetä ja sitä kautta katua. Olen saanut omiltani (perussuomalaisten jäseniltä) yksimielisen luottamuksen piirin puheenjohtajaksi, jo useita kertoja ja se kertokoon omaa kieltään kyvyistäni tehdä yhteisiä päätöksiä.

 

Äänestin viimevaaleissakin perussuomalaista ja se loikkasi. Onhan ihan varma, että et sinä loikkaa, jos sinut valitaan?

On aivan varmaa, että minä en loikkaa. Puolueesta on sen pienen palasen irtaantumisen jälkeen tullut todella yhtenäinen ja ajatuksiltaan samaan suuntaan katsova. Olen käynyt keskustelun lähtemisestäni puheenjohtaja Jussi Halla-ahon kanssa kesällä 2017. Minä olen poliittisen kotini löytänyt ja olen luvannut ennemmin lopettaa politiikan, kuin loikata. Loikkaustarve tulee siitä, että en ole päässyt puolueessani ja politiikassa vaikuttamaan tarpeeksi, vaan joku muu on tehnyt ja tekee sen minua paremmin. Silloin on syytä mennä peilin eteen.

 

Lupaatko pitää meidän tavallisten ihmisten puolta?

Lupaan! Minä olen itse ihan tavallinen ihminen, kaikkine huolineni ja murheineni. Minulla on lapsia, vaimoke, vanhemmat, koti ja ystäviä, joista kaikista kantaa ihan tavallisen ihmisen huolia. Minä tiedän tasan tarkkaan, miltä tuntuu elää pienituloisena ja millaista byrokratian aiheuttamaa ihmisten kyykytystä Suomessa tapahtuu. Minulle on ehtinyt jo kertymään elämänkokemusta ja tuota kokemusta vasten peilaan omia ajatuksiani ja esityksiäni.

 

Luppaatko pittee meijän mehästäjien puolta jos piäset evuskuntaan?

Luppoon! Ehdokkaissa ei nykyisellään ole montaakaan metsästyksenharrastajaa ja se on suuri puute. Ajavan koiran omistajana ja aktiivisesti järjestötyötä tehneenä metsästäjänä tiedän ja tunnen ongelmakenttää. Kaikenlainen eräharrastusmahdollisuuksien kaventaminen on lopetettava. Eräharrastusmahdollisuuksien parantaminen ja nuorten ohjaaminen eräharrastuksen pariin on tärkeää työtä.

 

Miten meille käy, kun kieltävät meiltä polttomoottorit ja verottavat ruuankin hinnan, niin ylös, jotta ei ole rahaa syödä enää?

Sitä siellä tietysti monissa piireissä haikaillaan. Ei meillä pidä mennä kieltämään polttomoottoreita ja kyllä meidän tulee itse pystyä päättämään mitä syömme. Meidän täytyy pystyä tekemään se puhtaalla omalla tunnolla ja niin, että rahat riittävät. Meille on taattava mahdollisuudet asua haja-asutusalueilla ja mahdollistaa liikkuminen sielläkin. Suomen tulee kulkea ilmastoasioiden kärkirintamassa ja kehittää, sekä innovoida uutta ja entistä parempaa teknologiaa, jota voidaan sitten myydä tulevaisuudessa maailmalle. Meillä on metsissä valtavasti käyttämätöntä energiapotentiaalia. Tulevaisuudessa täytyy kyllä satsata vaihtoehtoisiin polttoaineisiin kuten biodieseliin ja biokaasuun. Ei meitä suomalaisia pidä verottaa, rangaista tai syyllistää, sillä me kyllä hoidamme oman osuutemme ja olemme jo nyt huippumaita. Täytyy olla realisti ja huolehtia Suomen taloudesta, jotta pysymme yhä huippumaana. Suomalainen tehtaanpiippu on ilmastoteko!

 

Ne ei ota teitä hallitukseen, kun Antti ja Petteri sanoi niin televisiossa!

Niinhän ne nyt sanovat, mutta se on sellaista vaaliretoriikkaa ja äänestäjien pelottelua. Ne uskottelee, että Perussuomalaisia ei kannata äänestää, koska ne ei voi vaikuttaa. Kyllä kannattaa äänestää ja kannattaa äänestää Perussuomalaiset suurimmaksi puolueeksi. Kyllä ne ottaa tai tulevat samaan hallitukseen jos hallitusohjelmasta päästään yhteisymmärrykseen.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini