Ajatuksia elämästä ja politiikasta

Huikea matka

Maanantai 8.4.2019


Ripottelisinko tuhkaa päälleni, kun en Pöllöraadin mielestä pärjännyt Sinustako Kansanedustaja ohjelman puheessa. En ripottele. Olenko masentunut tai vihainen? En ole. kansalta illankuluessa saamani palaute on enemmän kuin rohkaisevaa ja Pöllöraadille melkoisen murskaavaa.

 

Kuvauskeikka oli huikea matka ja kiitän kaikkia, jotka olivat sen mahdollistamassa! Se avarsi käsittämättömän paljon tietämystäni, osaamistani ja näköalojani. Lähes jokaisella on joskus ensimmäinen kerta ja minulla se on nyt takana, ainakin tv-hommissa. Tiedän nyt sen tunteen, joka jyskyttää korvienvälissä, kun et saa käyttää muistilappua ja tiedät, että miljoona ihmistä katsoo tekemistäsi samalla, kun lämmittimet hohtavat studioon säteitään ja valaisimet hehkuvat.

 

Sain retkellä tavata ja osin ehkä tutustuakin aivan huikeisiin tyyppeihin. Kaikki kilpailijat olivat kerrassaan mahtavia tyyppejä ja erittäin yhteistyökykyiseltä vaikuttavaa porukkaa. Jopa päätuomari Jussi Kärjen kanssa sovittiin, että tavataan uutistoimituksen merkeissä sitten, kun kansanedustajana vaikutan.

 

Kaikki ihmiset, joita tuolla matkalla sain tavata, olivat uskomattoman upeita, junan konduktööristä, niihin nuoriin avustajiin, jotka pitivät meistä huolta tarjoilun ja opastuksen merkeissä. Heidän kanssaan muuten käytiin myös pitkä poliittinen ja hyvähenkinen keskustelu tauolla. Molemmat tuottajat olivat huippuystävällisiä ja sain heiltä paljon oppia ja kommentteja televisio-ohjelmien tekoon. Taustatoimittajat aivan loistavia ja ystävällisyyden perikuvia. Pöllöraadin kanssakin jutusteltiin pitkään ja sain heiltä kyllä taustalla runsaasti positiivista palautetta. Politiikka vaan on sellaista.

 

Täytyy kuitenkin muistaa, että ohjelma on vain viihdettä, vaikkakin vakavilla asioilla. Vaalitulos on se, joka ratkaisee. Jos siis haluat sanavalmiin, yhteistyökykyisen ja tv:stä tutun kansanedustajan, joka pitää suomalaisten puolta, niin numero on Savo-Karjalassa 89


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini