Ajatuksia elämästä ja politiikasta

Onneksi on vaihtoehto

Perjantai 12.4.2019


En katsonut eilen televisiosta tenttiä. Vaadin kuitenkin Antti Rinnettä tämän- ja huomisillan prime timeen televisioon, sillä nyt on vakava paikka! Tutkijoiden mukaan yksikään puolue ei ole pääsemässä yli 20% kannatukseen. Minä olen hieman toista mieltä, mutta Antti televisioon ja asia on varma, että yksi puolue menee yli.

Sain eilen muutaman hyvin mielenkiintoisen puhelun. Ne puhelut olivat sellaisia, että ne kertoivat rajo

jen rikkoontumisesta. Kokonaismäärällisesti, tuon tyyppisten yhteydenottojen määrän pohjalta, tekisi mieli puhua jo eräänlaisesta patojen murtumisesta.

Minä en yhtään ihmettele, että miksi ihmiset ovat saaneet tarpeekseen. Heitä ollaan laittamassa taivaanrannanmaalauksen maksumiehiksi. Heitä vaaditaan elättämään Suomeen laittomasti tulevat sosiaaliturvannauttijat, uhraamaan työpaikkansa ja ruokansa olemattomien ilmastopäästöjen alttarille, heidän omaisuutensa, kuten metsien käyttöä ollaan rajoittamassa ja liikkumisen vapautta leikkaamassa. Heidän puhettaan ja mielipiteitään halutaan rajoittaa ja Suomen turvallisuuden annetaan vajota. Heidät ollaan alistamassa vastikkeettoman perustulon maksajiksi. Maaseutu ollaan tyhjentämässä ja luomassa suurpetojen paratiisiksi ja reservaattialueiksi.

Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä esimerkkinä näistä lienee demarijohtajan ulostulo, halusta romuttaa lopullisesti Suomen turvapaikkajärjestelmä. Laittamalla laittomasti maassa olevat kielikouluun ja viemään ne vähäisetkin työpaikat suomalaisilta työttömiltä. Suomeen halutaan siis suurporvarien lisäksi, luoda halpatyömarkkinat myös sosialistien toimesta ja tavallisten ihmisten maksaessa.

Onneksi on vaihtoehto ja minä odotan jännityksellä sunnuntaita!

Olen muuten näin perjantain kunniaksi tavattavissa Joensuun markkinoilla.

Turvallisen Suomen, hyvinvoinnin
ja ihmisarvojen puolesta
-Marko Koskinen 89


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini