Ajatuksia elämästä ja politiikasta

I Have a Dream

Sunnuntai 14.4.2019


Tänään on mahdollista muuttaa Suomea. Meistä jokainen äänioikeutettu voi osallistua tuon muutoksen tekemiseen. Tänään on päivä, joka suo meille mahdollisuuden. Demokratia on toimivin valtioiden hallintomuoto ja äänestys se muoto, jolla tuota demokratiaa toteutetaan.

Ketä sitten äänestää?
Äänestämällä entistä, saa lisää entistä. Äänestämällä konsensusta saa lisää entistä. Äänestämällä muutosta saa aikaan muutosta, vaikkakin hidasta sellaista. Jokainen askel kohti turvallista, hyvinvoivaa ja taloudellisesti tervettä Suomea on kuitenkin tärkeä.

Tänään moni miettii vielä, että haluaako antaa suomalaisten turvallisuuden rapautua. Haluaako maksaa lisää veroja ruuasta ja liikkumisesta, haluaako elättää verorahoillaan avoimet rajat ja ostaa pakotettuna sähköauton tai menettää työpaikkansa halpatyövoimalle. Moni maaseudun ihminen mietti, että jättääkö äänestämättä, koska heidät on petetty raskaimman mukaan. Moni konservatiivi miettii, että mihin ovat hävinneet terveet luterilaiset arvot ja miksi sivistynyttä Suomea ollaan vaihtamassa matalan koulutustason ja erilaisten uskonoppien maaksi. Moni metsästäjä miettii omien harrastusmahdollisuuksiensa kaventumista ja lemmikkielämiensä uhkakuvia.

Kaikkiin em. asioihin voi vaikuttaa ja tänään on se päivä, jolloin niihin voi vaikuttaa.

Käytä siis ääntäsi!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini