Ajatuksia elämästä ja politiikasta

Vain paras on riittävän hyvä

Maanantai 24.6.2019


Monet ovat esitelleet erilaisia listoja puoluekokousvalintoihin liittyen. Olen pitkään harkinnut ja hämmennänpä hieman tuota keitosta minäkin.

 

Puheenjohtajasta ei varmasti ole kenelläkään epäselvyyttä, mutta muuta kattausta tarvitsee hieman harkita ja jopa perustella.

 

Ensinnä huomauttaisin, että valittiin ketä vain, niin lähtökohtani on, että ”Nyt yhdessä eteenpäin”. En siis ole ketään vastaan ja tulen kaikkien kanssa varmasti loistavasti juttuun, kuten tähänkin saakka.

 

Me Perussuomalaiset koimme rajun muutoksen, alkaen 2017 kesästä. Se muutos on muuttanut meitä parempaan suuntaan. Sen tuntevat ja tietävät kaikki jäsenemme ja sen tietävät kaikki ihmisetkin, kuten loistava ek -vaalituloksemme ja gallup -suosiomme kertovat.

 

Ketkä olivat tuon onnistuneen muutoksen takana olleet voimat? Kukaan ei varmasti kiistä Jussi Halla-ahon merkitystä ja meriittejä, mutta yksikään johtaja ei pysty noin loistavaan suoritukseen, ilman vahvoja ja erityisesti osaavia taustavoimia. Minulla on piiripuheenjohtajana ollut kunnia seurata asioita läheltä ja minulle noista taustavoimista nousee aina yksi nimi ylitse muiden. Se nimi on Riikka Purra.

 

Riikka Purra on ollut erityisen vahva, osaava ja tekevä toimija. Hän on ollut suuressa roolissa menestyksekkäässä ohjelmatyössämme. Hän on ollut meidän mediaosaajamme ja eräänlainen puolueen ulkomuodon stailaaja. Hänelle kuuluu suuri kiitos puolueemme nykyisestä menestyksestä.

 

Riikka Purra on tulevaisuuden suuri ja kirkas tähti politiikan taivaalla. Hän tulee sieltä loistamaan ja valaisemaan, vielä monia Suomea, suomalaisia ja suomalaisuutta puolustavia ihmisiä.

 

Minulla ei ole siis mitään epävarmuutta siitä, kenet minä haluan Perussuomalaisten 1. varapuheenjohtajaksi. Minä haluan siihen kuvankauniin vaalean Suomi-neidon, joka vankkumattomasti ja tuumaakaan periksi antamatta puolustaa Suomea, suomalaisia ja suomalaisuutta. Tehden kaiken sen ammattitaidolla ja tinkimättömällä kansallismielisyydellä.

 

Minä siis haluan, että Riikka Purra on meidän tuleva 1. vpj.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini